Klik hier voor meer informatie! Ms. ErwiDe indeling

de indeling
de Erwi, gebouwd in '94 en geschikt tot 6 personen

Algemeen

Dit schip, de M.s. Erwi, is een modern schip met een luxe uitstraling. Ook de uitrusting is van een behoorlijk niveau. Zo heeft het schip een ruime salon, een mooie keuken, 2 afsluitbare slaaphutten, 2 toiletten en een douche. Bovendien kunt u het schip vanaf twee lokaties besturen, zowel binnen, als buiten.

De salon

Allereerst treft u hier de interne-besturing van het schip aan. Hier vind u de gebruikelijke instrumenten die voor een correcte bediening nodig zijn. Als extra vindt u hier echter een een meter, welke de stand van het roer aanduidt. Normaal gesproken merkt u pas hoe uw roer staat, op het moment dat u gas geeft.
de salon van de Erwi, de woonkamer van't schip
Andere zeer welkome instrumenten, waarvan u hier de bediening aantreft, zijn de boeg- en hekschroef. Dit zijn een stel extra schroeven, helemaal voorin en helemaal achterin het schip. Ze stellen u in staat, om het schip uiterst nauwkeurig te besturen. Dit is buitengewoon handig bij het manoeuvreren.

De salon is de woonkamer van het schip. Hier vind u een ruime L-vormige zithoek met in hoogte verstelbare tafel. U heeft de mogelijkheid om de zithoek te veranderen in een 2-persoons slaapgelegenheid.

In de salon vind u verder een kleurentelevisie met satelliet-ontvanger. Ook is er een uitstekende radio-CD-combinatie (Philips) met 4 luidsprekers. In de salon vind u de eerste 2 (Pioneer) en buiten op het achterdek de andere 2 (spatwaterdicht), zodat u zelfs buiten naar uw favoriete muziek kunt luisteren.

de keuken van de Erwi De keuken

Het schip heeft een mooie, voldoende ruime keuken, met een koelkast (60 L) en een gasfornuis met 4 branders. Dankzij een 55 L boiler, heeft u meteen de beschikking over heet tap- en douchewater. Deze boiler wordt opgewarmd door het koelwater van de motor. Dankzij een zeer goede isolatie, blijft dit water, na uitschakeling van de motor, nog een hele dag warm. U kunt dus moeiteloos 's avonds een douche nemen.
De hutten

In het achterschip treft u een ruime 2-persoons afsluitbare hut aan. Tevens biedt deze hut u voldoende kastruimte en een douche en toilet. In het voorschip heeft u ook een 2-persoons afsluitbare hut met een ruim 2-persoons bed.

Zoals reeds vermeld heeft u in de salon nog de mogelijkheid om de zithoek tot een 2-persoons slaapgelegenheid te veranderen.
de kapiteinshut in het achterschip van de Erwi, met douche en toilet


Wenst u meer foto's van dit schip te zien?