Ms. Erwi : modern en luxe, tot 6 personen

Yachtcharter E.W.Wester

Friesland : een land met eigen vlag en taal Friesland : een land met eigen vlag en taal

Yachtcharter Wester is een familie bedrijf, gelegen in het hart van de provincie Friesland. Friesland is de lokatie bij uitstek, voor een prachtige, uitdagende watersportvakantie.Locatie

Ons bedrijfje is gevestigd in het mooie, redelijk kleine dorpje AKKRUM, met circa 4000 inwoners. Het dorp ligt bijna in het hart van Friesland en ligt qua infrastruktuur ontzettend gunstig. Via de weg is het heel eenvoudig te bereiken, via de N32/A32 afrit 13 richting Leeuwarden en ca. 15 km voorbij Heerenveen (Thialf).

Plattegrond van ons dorp Akkrum

Ook via het water is Akkrum heel gunstig gelegen. Zo bent u in 10 á 15 minuten op het 'Princes-Margriet-kanaal', waarna u met 3 uur in Lemmer bent, en met 2,5 uur in Leeuwarden.

Wenst u meer informatie over het dorp Akkrum ?Waarom een vaarvakantie ?

Het grootste voordeel dat een motorboot u bied, is dat u uw verblijfplaats met u meeneemt, net als een caravan. Het is voorzien van dezelfde voordelen die u thuis ook geniet, bovendien ziet u Friesland en omstreken zó van hun mooiste zijde, vanaf het water. Naast de enorme drukte op de weg, is het op het water heerlijk rustig.

Uiteraard bent u niet alleen beperkt tot Friesland, u kunt uw tocht uitbreiden naar Groningen, Drente of naar het prachtige Overijssel. U kunt in één middag zelfs vanaf Friesland het IJsselmeer oversteken, naar Amsterdam.

Onze boten

Wij bieden u een keuze uit drie compleet uitgeruste moterboten. Dat lijkt misschien wat weinig, maar dit biedt ons de mogelijkheid, méér tijd voor ú te reserveren. U krijgt van ons nét zoveel uitleg en oefening als u aangeeft. Heeft u misschien nog nooit met een motorboot gevaren ? Géén probleem. In dat geval maken we gewoon een proefvaart. Deze tocht duurt dan net zolang, tot u enigzins vertrouwd bent geraakt met het schip. Tijdens zo'n proefvaart verrichten we allerlei verschillende handelingen die u in uw vakantie ook tegen kunt komen.