Klik hier voor meer informatie! Ms. Lucky Star


De indeling

Dit schip, de M.s. Lucky Star, is een wat ouder schip met een prachtige klassieke lijn, ook wel 'waaiersteven' genoemd. Zo is de boeg hol gevormd, terwijl de steven juist bol gevormd is.

Ook de uitrusting is van een behoorlijk niveau. Zo heeft het schip een ruime salon, een mooie keuken, 4 afsluitbare slaaphutten, 1 toilet en een douche. Bovendien kunt u het schip vanaf twee lokaties besturen, zowel binnen, als buiten.
de Lucky Star is een klassiek gelijnd schip van 13m, geschikt voor 8-10 personen
de gezellige zithoek van de Lucky Star De salon

Allereerst, treft u hier de interne-besturing van het schip aan. Hier vind u de gebruikelijke instrumenten die voor een correcte bediening nodig zijn. Een zeer welkom instrument, waarvan u hier de bediening aantreft, is de boegschroef. Dit is een extra schroef, welke u in staat stelt, om de boeg van het schip uiterst nauwkeurig te besturen. Dit is buitengewoon handig bij het manoeuvreren.

De salon is de woonkamer van het schip. Hier heeft u de beschikking over een ruime L-vormige zithoek. De tafel is uitklapbaar, zodat u een ruime eettafel kunt creŽeren. Het schip is uitgerust met kleuren televisie, welke u hier in de salon aantreft. Ook is er een radio met CD-speler aan boord, zodat u ook hier van uw favoriete muziek kunt genieten.

De keuken

Het schip heeft een mooie, voldoende ruime keuken, met maar liefst 2 koelkasten van elk 60 liter en een gasfornuis met 4 branders. Dankzij een 55 liter boiler, heeft u meteen de beschikking over heet tap- en douchewater. Deze boiler wordt opgewarmd door het koelwater van de motor. Dankzij een zeer goede isolatie, blijft dit water, na uitschakeling van de motor, nog een hele dag warm. U kunt dus moeiteloos 's avonds een douche nemen.
de keuken van de Lucky Star is voorzien van heet stromend water
het achterschip van de Lucky Star is opgedeeld in 3 afsluitbare hutten elk met een 2-persoonsbed De hutten

In het voorschip treft u een afsluitbare hut aan, met 4 1-persoons bedden en kastruimte. In het achterschip vindt u 3 afsluitbare hutten met elk een 2-persoons bed en kastruimte.


Wenst u meer foto's van dit schip te zien?