Ms. Om ÛtensDe indeling

Dit schip, de M.s. Om Ûtens, is een wat kleinere boot, ideaal voor één gezin met 2 kinderen. Ook wanneer u uzelf nog niet vertrouwd met een groter schip, biedt dit schip een ideale opstapmogelijkheid.

Het schip heeft een ruime salon, een redelijk grote keuken en in het achterschip een afsluitbare tweepersoons hut. In de boeg van het schip, vindt u een tweepersoonsbed. Van de eethoek (dinette) is ook een tweepersoonsbed te creëren, door de tafel in te klappen. Het schip heeft 1 toilet. Net als onze andere schepen, kunt u het schip vanaf twee lokaties besturen, zowel binnen, als buiten.
de Om Utens, een mooi schip van 9 meter, ideaal voor een echtpaar met een paar kinderen en	ook ideaal als opstap naar een groter schip

De salon

Allereerst treft u hier de interne-besturing van het schip aan. Hier vind u de gebruikelijke instrumenten die voor een correcte bediening nodig zijn. Net als onze andere schepen is ook de Ms. Om Ûtens inmiddels uitgerust met een boegschroef. Een uiterst vernuftig stukje gereedschap, welke het manouvreren bij bruggen en sluizen een heel stuk vergemakkelijkt.

De salon is de woonkamer van het schip. Hier heeft u de beschikking over een ruime L-vormige zithoek. Het schip is uitgerust met een kleurentelevisie en een radio en CD-speler zodat u tijdens het varen of 's avonds altijd naar uw favoriete muziek kunt luisteren.
de stuurstand van de Om Utens

De keuken

Het schip heeft een mooie, voldoende ruime keuken, met een koelkast (80 liter) en een gasfornuis met 4 branders. Dankzij een 30 liter boiler, heeft u meteen de beschikking over heet tapwater. Deze boiler wordt opgewarmd door het koelwater van de motor. Dankzij een zeer goede isolatie, blijft dit water, na uitschakeling van de motor, nog een hele dag warm. Zo kunt u de volgende ochtend nog met heet water afwassen.

De hutten

In het voorschip treft u een ruim 2-persoonsbed aan dat in open verbinding staat met de keuken. Meteen naast de keuken is een eethoek, welke ook tot een 2-persoons slaapgelegenheid te veranderen is, door het laten zakken van de tafel.

In het achterschip heeft u een afsluitbare hut ter beschikking met een 2-persoons bed. Meteen hiernaast bevindt zich ook het toilet.
in het voorschip van de Om Utens bevinden zich een knusse zithoek, keuken en 2-persoonsbed


Wenst u meer foto's van dit schip te zien?